درود
دوستان عزیز همون طور که می بینید انجمن برگشته به پارسال اوایل پائیز! در مورد دلایلش همین رو بدونید که خرابکاری در هاستینگ بوده و شانس ما ، ما هم جز اکانت های حذف شده بودیم و به هیچ طریقی نشد حتی بکآپ های گذشته رو برگردونن و من همین نسخه سالم رو روی هارد منزل داشتم که به دلیل حجم بالای انجمن نمیشه مرتب دانلودش کنم
در هر حال موارد زیر باید در این مدت درست بشه :
1 - طراحی کلی انجمن که بهم ریخته س که باید درست بشه کمی صبور باشید و خطاها و اتفاقات عجیب و غریب در قالب و دیدن مطالب رو به فال نیک بگیرید
2 - تمامی کاربران عضو ویژه که بعد این تاریخ نام کاربری داشتن یا هنوز از اعتبار حسابشون باقی مونده بوده به بنده پیام خصوصی بدن تک به تک با سیستم زرین پال چک میکنم و همه رو مجدد با اضافات روز! برمیگردونم فقط کمی صبور باشید. حجم تغییرات بسیار بالاست
3 - تاپیک هاو پست های ارسالی تون رو می تونید از کش گوگل مجدد ببینید . تاپیک رو بزنید من لینک ها رو از داخل حساب مدیافایر و آپتوباکس انجمن پیدا میکنم و تصحیح میکنم این کار بسیار زمانبره پس کاربرا باید صبور باشن شاید تا آخر تابستون طول بکشه مخصوصا بخش دیسکوگرافی که من حدود 6 ماه روش کار کردم و امروز دیدم همه ش دود شده و اگار هیچ کاری نکردم نزدیک به 3000 هزار تاپیک رو باید مجدد مرتب و لینک هاش رو درست کنم!
4 - عضویت ویژه و ماژول های عضویت رو باید مجدد نصب و تنظیم کنم اینو تا آخر هفته نهایی میکنم
5 - تغییرات اسامی کاربران رو بهم بگید از طریق پیام خصوصی تا انجام بدم.
6 - سرچ انجمن رو باید درست کنم اون خیلی کار داره چون کلا دستی بود و باید مجدد از نو همه چی رو تنظیم کنم
7 - سرور انجمن به داخل ایران منتقل شده تا اگه مشکلی پیش اومد اقلا بشه سرور ها رو فیزیکی دید! احتمالا سرعتتتون بهتر میشه حالا فعلا فشاری رو سرور نیست باید دید در ماه های بعد و ازایش یوزر ها چه اتفاقی می افته
8 - کانال انجمن هم به زودی سعی کنم به روزش کنم واقعا سرم شلوغه و وقت بسیار کم
صبور باشید و ما رو در سرپا کردن مجدد انجمن کمک کنید![]()