یعنی اصلا مشخصه آرمین درت حلول کرده! خیلی شبیه آهنگ های آپلیفت آرمین شده! اون صدای جک و جونور زیاد جالب نشد! خیلی هولهولکی میاد و میره! ولی اون صداهای وکال مانند خوبه . آهنگ قشنگی شده یه جاهای به نظرم میکست مشکل داره مثلا حد فاصل 2:25 تا 3:25 ترکیب لایه های زیاد خوب نشده روش کار کن . بهت 7 میدم ...
از چند بهم 7دادي ميلاد خخخخ كامپيوتري كه من باهاش كار ميكنم 1نسل بالاتر از پنتوماست ديگه فوق آهنگ بشه ساخت ازش اينطوريه خخخخ يه خرده بحث ميكس مستر كار كنم كل كارمو عوض ميكنم عيده هاي بزرگي دارم به اميد روزي بتونم باعث موفقيت بشم
يه درد دل كوچيك من اصلا ارمين درت نميشناسم كارشم گوش ندادم اهنگسازاي كه استيل كارشونو تقليد ميكنم آرمين ون بيورن دنيال كندي فارك سابنسى دات مايو5 آردي سان تايز آهنگسازاي هستن كه آهنگاشونو تجزيه ميكنم برا خودم من چند كار ريميكس انجام دادم متاسفانه اينكه تشوق نشدم تهمت دزدي بهم زدن ولي شهامتشو داشتم گفتم ريميكس بوده اين كار آلامتو ملودي اكورد مال خودمه اگه شبيه آهنگي شده دزدي نيست فعلا امكاناتم فوق العاده محدوده با كمتر كسي هم پيدا ميشه خاكي باشه بهت كمك كنه همه تا به جاي ميرسن كور ميشن ولي مطمئنن من نخواهم بود